Tule ratsastamaan kivassa seurassa

Salo Riding Club ry eli SRC on vuonna 2014 perustettu, Lounais-Suomessa, Salon alueella toimiva ratsastusseura. Salo Riding Clubin kotitallina sekä kilpailu- ja valmennuskeskuksena toimii Salon Ratsastuskeskus Merlitz Salon Muurlassa. Salo Riding Club järjestää aktiivisesti laadukkaita valmennuksia, koulutuksia ja kilpailuja, tukien kaikentasoista ratsastus- ja hevosharrastusta. Toimimme Suomen Ratsastajainliiton (SRL) jäsenseurana.

Liity SRC:n jäseneksi

Salo Riding Club ry on Suomen Ratsastajainliiton jäsenseura. Liittymällä jäseneksemme saat käyttöösi paitsi Suomen Ratsastajainliiton monet jäsen edut, myös seuramme omat jäsenedut. Jäseneksi voit liittyä ilmoittamalla tietosi jäsensihteerillemme.

Kilpailutoiminta

Kilpailutoimintamme kohokohta on ollut vuosittain järjestettävä Riders Trophy Salo -esteratsastustapahtuma, joka vuonna 2018 järjestettiin jo viidennen kerran Midsummer Games -muodossa. Järjestämme myös 1- ja 2-tason estekisoja säännöllisesti pitkin vuotta.

Salon Ratsastuskeskus Merlitz

Kotitallinamme toimii Salon Ratsastuskeskus Merlitz Salon Muurlassa. Vuonna 2013 valmistunut tallirakennus, tilava maneesi ja laaja ulkokenttä, sekä monipuolinen estekalusto tarjoavat upeat puitteet hevosharrastus- ja kilpailutoiminnalle.

Salo Riding Club ry – 2018

Sivuston toteutus: Lasse Örling | KonstFabrik